Pedicure Praktijk Hilleen
Hilleen Kalsbeek

Leuk dat u mijn website bezoekt!

Mijn naam is Hilleen Kalsbeek en gediplomeerd als medisch pedicure. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt in de gezondheidszorg met ouderen heb ik mij omgeschoold als pedicure. 

Als pedicure ben ik aangesloten bij de branche organisatie voor pedicures ProVoet. Deze behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en de professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. Een pedicure van ProVoet is te herkennen aan het onderstaande logo.

Niet alleen werk ik volgens de richtlijnen van ProVoet, maar tevens gebruik ik de modernste technieken zoals een pedicure motor met spraytechniek. Het voordeel hiervan is dat tijdens de behandeling uw huid niet warm wordt, en u een heerlijk verkoelend effect zult ervaren.

Ik werk conform de nieuwste code en richtlijnen van de voetverzorging. Hierin staan de wettelijke eisen en branchenormen met betrekking   hygiëne, arbo en milieu. U bent dus verzekerd van een goede en professionele pedicure behandeling